KEPEZ BAYRAMLAŞTI

12 Ekim 2009, Pazartesi - 17:52
KEPEZ BAYRAMLAŞTI
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı’nın sevincini, coşkusunu ilçe halkıyla birlikte paylaştı. Ramazan etkinliği alanında ilçe halkıyla bayramlaşan Tütüncü, şehit ve gazi ailelerine de bayram ziyaretinde bulundu.

Tütüncü, ilk olarak Antalya Valiliği’nin Antalya Kültür Merkezi (AKM)’nde düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Antalya protokolüyle bayramlaşan Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki Ramazan etkiliği alanında da halkla bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma töreninde, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Lütfillah Uğur Pekcan, Kepez İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Aydoğan Esinti, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, CHP Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, meslek odalarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yer aldı. Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tütüncü, protokolün, ilçe halkının, muhtarların ve bayramda görevlerinin başında olan polislerin ve zabıtanın, Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Bayramlaşma törenine katılan çocuklar da çiçekle Özyiğit’in ve Tütüncü’nün bayramını kutladı.
Bayramların, mutluluk, sevinç ve neşe günleri olduğunu söyleyen Tütüncü, Antalyalılar’ın ve Kepezliler’in Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Bayramlar, dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırıldığı, birlik ve beraberliğin gerçek manada ortaya çıktığı müstesna günlerdir. Bu müstesna günleri en güzel şekilde değerlendirmek suretiyle güzel bir bayramı yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tütüncü, Ramazan Bayramı’nda, şehit ve gazilerin ailelerini de unutmadı. Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ile birlikte Özyiğit ve Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi’ndeki Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ne bayram ziyaretinde bulunarak, şehit ailelerinin ve gazilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Antalya Vali Yardımcısı, Kepez Kaymakamı ve Kepez Belediye Başkanı, tek tek bayramlarını kutladıkları şehit yakınlarının, gazilerin hal hatırlarını, bir isteklerinin olup olmadığını sordular, talepleri dinlediler.
Ziyaretten dolayı protokole teşekkür eden Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Dr Cengiz Nizam, Antalya Valiliği’nden, Kepez Kaymakamlığı’ndan, Kepez Belediyesi’nden ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından her türlü yardım ve desteği aldıklarını söyledi.
Dernek Başkanı Nizam, ziyaretin anısına protokole, üzerinde Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’nin logosunun bulunduğu tişört hediye etti.
Başkan Hakan Tütüncü, dernek ziyareti çıkışında çocuklara hediyeler vererek, bayram sevincini paylaştı.

Benzer Haberler