TÜRKÜ TADINDA RAMAZAN AKŞAMI 19.09.09

12 Ekim 2009, Pazartesi - 17:49
TÜRKÜ TADINDA RAMAZAN AKŞAMI 19.09.09
Kepez Belediyesi’nin, Ramazan etkinliğinde sahne alan Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Nuray Hafiftaş, bayram öncesi ilçe halkına türkü tadında bir Ramazan akşamı yaşattı.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliği ile ilçe halkı, 30 gün boyunca eski Ramazan geleneğini yeniden yaşadı. Etkinlik alanında kurulan iftar çadırında birlikte oruç açıldı, ünlü sanatçıların konserleriyle, temaşa sanat gösterileriyle eğlenildi. 250 satış stadında alışverişler yapıldı, otantik Osmanlı Kahvesi’nde çaylar yudumlandı. Günde binlerce Kepezliyi ağırlayan Ramazan etkinliği, ünlü sanatçıları da Kepezliler’le buluşturdu. Ayna Grubu ile başlayan Bedirhan Gökçe, Murat Kekilli ile devam eden konser coşkusu Nuray Hafiftaş ile devam etti.
Ramazan etkinliğinin bu yıl ki son konserini veren Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi, hayranlarına türkü ziyafeti sundu. Hafiftaş, Türk Halk Müziği’nin sevilen hareketli ve hüzünlü eserlerini seslendirerek, Ramazan Bayramı öncesi ilçe halkına güzel bir akşam yaşattı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü, binlerce Kepezliler’le birlikte Nuray Hafiftaş’ın konserini izledi. Vatandaşların arasında konser coşkusuna ortak olan Tütüncü çifti, daha sonra sahneye gelerek, katılımından dolayı ünlü sanatçıya teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl ki Ramazan etkinliğinin son konserini Nuray Hafiftaş’ın vermesinin çok tatlı bir anı olduğunu söyledi.
Ramazan etkinliği ile 30 gün boyunca Kepezliler’e, geleneksel Ramazan’ın güzelliğini yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, “Çünkü bizler Kepezliler’i çok seviyoruz. Kepezliler, hizmetin en güzeline layıktır. Bu yıl Ramazan etkinliğini istedik ki farklı bir atmosferde yapalım. Ramazan’ın sonunda şunu söyleyebiliriz ki, Antalya’da Ramazan başkadır ama Kepez’de daha başkadır.” şeklinde konuştu.
Başkan Hakan Tütüncü, Antalyalılar’ın ve Kepezliler’in Ramazan Bayramı’nı da tebrik ederek “Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayramı yaşamınız diliyorum. Diyoruz ki kırgınlıklar, dargınlıklar, küskünlükler artık ilelebet Kepez sınırlarından çıkıp gitsin.” şeklinde sözlerini tamamladı.
Kepez Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinliği, Ramazan Bayramı boyunca da, çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Benzer Haberler

Kepez geleneksel Ramazan’ı yaşadı

Kepez geleneksel Ramazan’ı yaşadı

Kepez Belediyesi, kültürel, sanatsal etkinliklerin, alışverişin ve ünlü sanatçıların konserlerinin yer aldığı Ramazan etkinliği ile 30 gün boyunca ilçe halkına eski Ramazan geleneğinin iklimini yaşattı. 5 noktada kurulan iftar çadırında her gün 3

Kepez’de Ramazan da güzel
Kepez’de Ramazan da güzel

Kepez Belediyesi`nin, geleneksel tatta düzenlediği Ramazan etkinliği, Murat Başaran konseri ile başladı. Başkan Hakan Tütüncü de Antalyalılara, geleneksel Ramazan`ı yaşatacaklarını


Kepez’de Ramazan kardeşlik ortamında yaşandı
Kepez’de Ramazan kardeşlik ortamında yaşandı

Kepez Belediyesi, düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle, ilçe halkına kardeşlik ortamı içerisinde geleneksel Ramazan’ı yaşattı. Başkan Hakan Tütüncü de ay boyunca, toplumun


Kepez’de eski Ramazan tadında etkinlik
Kepez’de eski Ramazan tadında etkinlik

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenledikleri Ramazan etkinliği ile birlik ve beraberliği kuvvetlenmesine, sevgi bağlarının güçlenmesine katkıda bulunduklarını söyledi.