KEPEZ RİXOS CUP İLE FORM TUTACAK 14.09.2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 17:31
KEPEZ RİXOS CUP İLE FORM TUTACAK 14.09.2009
Kepez Rixos Cup ile form tutacak

Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin, oyuncuların birbirlerini tanımaları, oyun sisteminin yerleşmesi açısından Rixos International Basketball Cup’ın önemli olduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi’ne, kendi salonunda günde yaptığı çift antrenmanla hazırlanan Kepez Belediyespor, lig hazırlıklarını katılacağı Rixos Cup Turnuvası ile devam edecek. Baş Antrenör Tab Baldwin yönetimindeki hazırlık çalışmalarına, sakatlığı bulunan Ekene Ibekwe dışındaki bütün oyuncular katıldı. Kırmızı-mavili takım, Beşiktaş Cola Turka ile Rixos Cup Turnuvası’nda Atatürk Spor Salonu’nda Salı günü yapacağı maç öncesi hazırlıklarını kondisyon ve taktik çalışmasıyla sürdürdü.
Hazırlık dönemini değerlendiren Kepez Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Tab Baldwin, hazırlık dönemine geç başladıklarını anımsatarak, yoğun bir çalışma temposuyla kupa ve lig maçları öncesi takımın hazır hale geleceğini söyledi. Baldwin, Rixos Cup’ın oyuncuların uyum sağlaması, oyun sisteminin benimsenmesi bakımından önemli olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: Sezon hazırlıklarına geç başladık. Zor maçlar olacak. Yoğun bir çalışma dönemiyle takımı, lige hazır hale getirmek istiyoruz. Hazırlık maçlarıyla formumuzu, ritmimizi yakalayacağız. Hazırlık maçları, oyuncuların birbirlerini tanımaları, oyun sisteminin yerleşmesi açısından önem taşıyor. Çok çalışarak, mazeretsiz bir şekilde hem kupa hem de lig maçları öncesi hazır hale gelmek istiyoruz.”
Tab Baldwin, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin dörtte dört yapmasını değerlendirerek, “Türkiye Çok fantastik, harika basketbol oynuyor. Bogdan Tanyevic, oyuncular çok güzel işler başarıyor. 4 maçını kazandıktan sonra Türkiye’nin ilk 4 için büyük şansı var.” şeklinde konuştu.
Rixos International Basketball Cup turnuvasının ikincisi Almanya ligi takımlarından Deutsche Bank Frankfurter Skyliners, EnBW-Ludwigsburg ve Bremerhaven in yanı sıra Türkiye den ise, Beşiktaş Cola Turka, Antalya Büyükşehir Belediye ve Kepez Belediyespor takımları katılıyor.


Benzer Haberler