TÜTÜNCÜ VATANDAŞIN HİZMETKARI 01.09.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 00:10
TÜTÜNCÜ VATANDAŞIN HİZMETKARI 01.09.2009
Tütüncü vatandaşın hizmetkarı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan etkinliğine katılan vatandaşlara elleriyle limonata ikram ederek, yoyo ile oynayarak, çocuklara hediyeler alarak halkın içerisinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kepez halkı, kendilerine hizmetkar olan bir belediye başkanına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Göreve başladığı günden beri hep halkın içerisinde olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halkımla arama asla duvar örmeyeceğim, sözünü de eylemle yerine getiriyor. Ramazan ayının sevincini, rahmetini ilçe halkıyla birlikte yaşayan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin Ramazan Etkinliği’ne de her akşam katılarak ilçe halkıyla kucaklaşıyor. Başkan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani’yi, İl Yönetim Kurulu Üyelerini, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Orhan Tolunay’ı ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerini etkinlik alanında misafir etti. Tütüncü, iftar çadırında orucunu açtığı misafirleriyle birlikte etkinlik alanını gezerek, esnafla, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.
Gezi sırasında Kepezliler, Tütüncü’ye yoğun ilgi gösterdi, belediye başkanlarını aralarında görmenin mutluluğunu yaşadı. Hakan Tütüncü de, halkın içerisinde, halkına hizmetkar olan bir belediye başkanı olduğunu samimi davranışlarıyla gösterdi.
Başkan Tütüncü, ziyaret ettiği bir oyuncakçı standında, yoyo ile oynayarak çocukluğundaki Ramazan akşamlarını yad etti. Tütüncü, yoyoyu bir çocuğuna armağan ederken, başka bir çocuğa da oyuncakçıdan arzu ettiği oyuncağı almasını istedi. Çocukları hediyelerle sevindiren Tütüncü, içecek satışı yapan bir dükkandan da Kepezliler’e, elleriyle limonata ikram etti. İlçe halkı da belediye başkanının elinden limonata içmenin sevincini yaşadı. Vatandaşlar da Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün, halkımın hizmetkarıyım sözünü eylemle yerine getirdiğini ifade ettiler. Tütüncü, Ramazan etkinliği alanını gezerek hem vatandaşın gönlünü kazandı hem de alışveriş yaparak esnafın yüzünü güldürdü.
Bir saate yakın Ramazan etkinliği alanını gezen Tütüncü, sadece Ramazan ayında değil 5 yıllık görev süresinin her gününde halkıyla iç içe olacağını, sevinci, acıyı paylaşacağını sözlerine ekledi.


Benzer Haberler