TÜTÜNCÜ: AGC İLE ANTALYA GÜZEL GÜNLER KAZANDIRACAĞIZ 28.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 23:51
TÜTÜNCÜ:  AGC İLE ANTALYA GÜZEL GÜNLER KAZANDIRACAĞIZ  28.08.2009
Tütüncü: AGC ile Antalya güzel günler kazandıracağız

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’yle el ele, gönül gönüle vererek çok daha güzel günleri Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti “AGC” ’ne iadeyi ziyarette bulundu. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir’in de yer aldığı ziyarette Tütüncü, AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Aslangiray, İdris Taş, Haşmet Öyken, Fatih Gürbüz’le cemiyet toplantı salonunda bir araya geldi. AGC’nin, Antalya için çok değerli çalışmalar yaptığını belirten Tütüncü, “Antalya Gazeteciler Cemiyeti, birçok sivil toplum kuruluşunun, kamuoyunun takdirini kazanan bir kurum olarak Antalya’ya hizmet ediyor.” dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, AGC’nin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: “AGC ile birlikte çok daha güzel günleri Antalya kazandıracağız. AGC’nin varlığını güçlü bir şekilde devam ettirmesi gerektiğine inanıyorum. Göreve geldiğim günden itibaren Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne her türlü katkıyı ve desteği vermeye çalıştım. Bundan sonrada taleplerinde elimden geldiği kadar AGC’nin yanında olacağım. AGC ile gönüle gönüle, birlikte Antalya için bir yolculuk içerisinde olmalıyız. Ziyaret vesilesiyle değerli medya çalışanlarımızın, Ramazan ayını ve daha sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim.”
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Yeni de, Başkanı Hakan Tütüncü’yü ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “ Kepez Belediyesi, AGC’nin yaptığı çalışmalara destek vermiştir. Sayın Tütüncü döneminde de bu desteğin süreceğine inanıyoruz.” diye konuştu.
Kepez’in, çok önemli ve sorunları olan bir ilçe olduğunun altını çizen Yeni, şunları kaydetti: “Kepez, sorunları çok olan bir ilçemiz. Sayın Tütüncü, zor bir görev üstlendi. Bu sorunları aşarken mutlaka medya desteğine ihtiyaç duyacak. Gerçekleştireceği projeleri, kamuoyu ile paylaşma konusunda AGC önemli bir köprü olacaktır. Antalya, Kepez için üzerimize düşen bir görev varsa her zaman işbirliğine hazırız.”
Mevlüt Yeni, AGC’deki 3 yıllık görev sürelerini Ekim ayının sonunda tamamlayacaklarını hatırlatarak, “Görev süremizde Antalya basınına hizmet ederken, kenti de ihmal etmedik. Görev süremiz içerisinde hem medya sektörüne hem de Antalya karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirdik. Görev yaptığımız süre içerisinde Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne siyaset bulaştırmadık, bulaştırmayacağız. Tarafsız, her kesime eşit mesafede hizmet sunduk. Her siyasi gruba, her düşünceye eşit mesafede olduk.” şeklinde konuştu.
Başkan Hakan Tütüncü, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri’yle sohbet ettikten sonra, Yeni ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin müzesini gezdi.
AGC’nin ardından Akdeniz Televizyonu’nu da ziyaret eden Tütüncü, konuk olduğu Burcu’nun Rüyası programında şiir okudu.

Benzer Haberler