KEPEZ AYNA KONSERİ İLE COŞTU 24.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 23:21
KEPEZ AYNA KONSERİ İLE COŞTU 24.08.2009
Kepez Ayna konseri ile coştu

Kepez Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinliği’nde sahne alan Türk Rock müziğinin sevilen grubu Ayna, binlerce Kepezli’yi coşturdu.

Kepez Belediyesi’nin eski Ramazan eğlencelerini yeniden yaşattığı Ramazan etkinliğinde ilk konseri Ayna Grubu verdi. Ayna Grubu, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki konser alanını dolduran binlerce Kepezli’ye, hoş bir Ramazan akşamı yaşattı. Grubun solisti Erhan Güleryüz, 2 saat süren konserde Ayna Grubu’nun sevilen şarkılarını seslendirdi. Grubun hayranları, hareketli şarkılarla yerinde duramadı, romantik şarkılarla hüzünlü anlar yaşadı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de eşi Ayşe Tütüncü ve AK Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç’le seyircilerin arasında konseri izledi.
Tütüncü, grubun solisti Erhan Güleryüz’e, konserin anısına ve Kepezliler’e güzel bir gece yaşattığı için teşekkür plaketi verdi.
Başkan Tütüncü, kültürel sanatsal etkinliklerin, eğlence mekanlarının, alışverişin, konserlerin, alış verişin yer aldığı Geleneksel Ramazan Etkinliği ile ilçe halkına, eski Ramazan’ın tadını yaşattıklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte de farklı etkinlikleri Kepezliler’le buluşturacaklarını belirten Tütüncü, “Bu güzel Ramazan etkinliğinin ilk konserini Ayna Grubu ile başlattık. Grubun, Kepez’e uğur getireceğinize inanıyorum. 40 gün sürecek olan Ramazan etkinliğimizde ünlü sanatçılarını konserleriyle ilçe halkını eğlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Konserin ardından Başkan Hakan Tütüncü, etkinlik alanını gezerek, ilçe halkının taleplerini, şikayetlerini dinledi. Ramazan şenlikleri kapsamında 28 Ağustos Cuma günü Bedirhan Gökçe sahne alacak.


Benzer Haberler