KEPEZ BASKETBOL TURP GİBİ 21.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 23:18
KEPEZ BASKETBOL TURP GİBİ 21.08.2009

Kepez basketbol turp gibi

Beko Basketbol Ligi hazırlıklarına başlayan Kepez Belediyespor’un oyuncuları, An-Deva Yıldız Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon öncesi Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’nın oyuncularına ve teknik heyete sağlık taraması yapıldı. An-Deva Yıldız Hastanesi’ndeki sağlık taramasında oyuncular, kan testi yaptırdı, dahiliye bölümünde muayene oldu ve EKG testine tabi tutuldu.
An-Deva Yıldız Hastanesi’nde yapılan sağlık taramasına, basketbolcular Ersin Görkem, Cüneyt Erden, Barış Güney, Bora Sancar, Erdem Türetken, İlkay Okay, Nedim Dal ve Levent Bilgin katıldı. Sağlık taraması sonucu sporcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.
Yabancı oyuncuların ve A Milli Takım kadrosunda bulunan Fatih Solak’ın ise takıma katıldıktan sonra sağlık kontrolleri gerçekleştirilecek.
An-Deva Yıldız Hastanesi Başhekimi Abdullah Memiş de, hastanelerinde ağırlamaktan mutluluk duydukları Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’na, Beko Basketbol Ligi’nde başarılar diledi.
Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu da, An-Deva Yıldız Hastanesi’nin çalışanlarına sağlık kontrollerinde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.


Benzer Haberler