KEPEZ DEN İKİ PARK 14.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 23:03
KEPEZ DEN İKİ PARK 14.08.2009
Kepez’den iki park

Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka ve Teoamanpaşa Mahalleleri’nde park çalışması başlattı. Karşıyaka Mahallesi’ndeki parkta meydan, havuz ve yürüyüş yolu ve basketbol sahası yer alacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, program dahilinde, ihtiyaca göre, eşit hizmet anlayışıyla mahallelerin alt ve üst yapı sıkıntılarını çözmeyi sürdürüyor. Tütüncü, asfalt çalışmasıyla çamur ve toz çilesinden kurtardığı mahalleleri, yeni parklarla da güzelleştiriyor.
4 aylık görev süresinde 12 parkı ilçeye kazandıran Başkan Tütüncü, Varsak Karşıyaka ve Teomanpaşa Mahalleleri’ne de park yapıyor.
Kepez Belediyesi, asfalt çalışmasıyla çamur ve toz derdinden kurtardığı Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne 2’inci parkını da kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fatih Terim Caddesi’nde, 3 dönümlük parkın inşasına başladı. Fıskiyeli havuzun, meydanın yer alacağı parkta, basketbol sahası, yürüyüş yolları, fitness aletleri, çocuk oyun seti ve oturma alanları da bulunacak. Meydanı ve spor temasıyla mahalleyi güzelleştirecek olan park, mahalle sakinlerinin hem spor hem de sosyal yaşam alanı ihtiyacını karşılayacak. Karşıyaka Mahallesi Gürdal Sitesi’nin yanındaki 1,5 dönüm alandan oluşan parkın yapımını da büyük oranda tamamlandı.
Kepez Belediyesi, 2’inci park çalışmasını da Teomanpaşa Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. 1 dönümlük alanda yapımına başlanan parkta, çocuk oyun grubu, oturma alanları ve fitness aletleri yer alacak.
İki parkın da kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Benzer Haberler