Tütüncü fotoğraf sergisinde

15 Kasım 2011, Salı - 17:39
Tütüncü fotoğraf sergisinde


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sanata ve sanatçıya destek olmayı, gerek çeşitli projelerin hayata geçirilmesinde, gerek çeşitli sosyal etkinliklerde bizzat yer alarak sürdürüyor.

Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’nden (ANFAD) Tuncay Çetin, The American Turkish Society ve Moon and Stars Project tarafından düzenlenen "Young Photographers Award" yarışmasında birincilik ödülünü kazandığı “Alzheimer projesi” fotoğraflarını, düzenlediği sergi ile sanat severlerin ziyaretine açtı.

Fotoğraf sanatıyla yakından ilgilenen ve bu sanatı oldukça iyi bir seviyede, hobi olarak icra eden Başkan Hakan Tütüncü,  Migros AVM’de düzenlenen serginin açılış kurdelesini kesti.

Başkan Hakan Tütüncü, yaşamlarında büyük sıkıntılar çeken Alzheimer hastalarının, geri getirmenin mümkün olmadığı anlarını, birer fotoğraf karesine sığdıran Tuncay Çetin’in, oldukça başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, gençlerin bu ve bu gibi sanatsal faaliyetlerde etkin olarak yer almasından da oldukça memnuniyet duyduğunu söyledi.

Alzheimer hastalığının kişiler üzerinde ki etkilerini fotoğraflar ile anlatmak istediğini dile getiren Tuncay Çetin, açılışın ardından Başkan Tütüncü’ye sergiyi gezdirdi. Sergiye geçtiğimiz haftasonu yapılan seçimle Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine seçilen Hasan Bozdemir`de katıldı.
 
Migros AVM’de düzenlenen sergi 14 - 20 Kasım günleri arası tüm sanat severlerin ziyaretine açık olacak. 







Benzer Haberler