ERSİN GÖRKEM, KEPEZ İLE ANLAŞTI. 18.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 20:43
ERSİN GÖRKEM, KEPEZ İLE ANLAŞTI. 18.06.2009













Kepez Basketbol, Play off hedefi için önemli bir hamle yaptı. Basketbol liginin başarılı oyuncularından Mehmet Ersin Görkem, Kepez Basketbol ile anlaşıp, iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Erkin Demir ve kulüp yöneticileri ile masaya oturan Ersin, imzayı attıktan sonra , “Çok mutluyum. Kepez Belediyespor’un basketbolda çok ciddi yatırımlar yapacağına inanıyorum. Ben de bunun bir parçası olmayı isteyerek kabul ettim. Hep birlikte takımı başarıya taşıyacağız” dedi.

Kepez Belediyespor’un basketbolda yeni dönem için ciddi hazırlıklar içinde olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan tütüncü, “İlk transferi Ersin ile yaptık. Antalya Büyükşehir oyuncusu Ersin kardeşimizi takımımızın renklerine bağladık. Kepez için, Antalya için, Basketbol için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tütüncü, Kepez Basketbol’un yeni dönemde fırtına gibi eseceğini belirterek, “Play off’un iddialı takımları arasında olacağız” diye konuştu.


 


Benzer Haberler