BİR MANİNİZ YOKSA TÜTÜNCÜ SİZİ ZİYARET EDECEK. 14.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 20:33
BİR MANİNİZ YOKSA TÜTÜNCÜ SİZİ ZİYARET EDECEK. 14.06.2009
BİR MANİNİZ YOKSA TÜTÜNCÜ SİZİ ZİYARET EDECEK. 14.06.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kırk yıl hatırı olan kahve hediye ederek evleri ziyaret ediyor, sevinçleri paylaşıyor, dertleri dinliyor.

Sabah saat 5.00’te mahalleleri ziyaret eden, makam kapısını fiili olarak halka açan, milletimin hizmetkarıyım, diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir manileri yoksa, bir paket kahveyle ilçe halkının evlerine misafir oluyor.
Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü’yle birlikte Zafer Mahallesi’nde Antkoop Sitesi 20. blokta oturan Nuray ve Ali Doğan ailesini ziyaret etti. Aileye bir paket kahve ve kahve takımı hediye eden Başkan Tütüncü’nün ziyaretinde, Doğan ailesinin komşuları da yer aldı. Site sakinleri, ilk kez bir belediye başkanını misafir etmenin şaşkınlığını ve sevincini yaşadıklarını ifade ettiler. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı, kahvelerin içildiği, samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette site sakinleri, mahallerindeki sıkıntıları da anlattı. Doğan ailesi ve komşularıyla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Hoş sohbetler ettik. Sıkıntıları paylaştık. Kahvemizi içtik. Artık bu kahvenin de 2049 yılına kadar hatırı kalır.”dedi
El ele, gönül gönüle Kepez’e güzel hizmetler yapacaklarını belirten Tütüncü, “5 yılımızın hizmet planlamasını yaptık. 41 projemizi sıraya koyduk. Yol haritamız tamam. Merkeze insanımızın mutluluğunu yerleştirerek bu projeleri gerçekleştireceğiz.” dedi.
Gönüllerin sultanı olmaya, gönülleri kazanmaya geldiğinin altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez halkımızın yüzündeki tebessümle mutlu oluyoruz. Ele ele verip güzel Kepez’i inşa edeceğiz. Halkımız biraz sabretsin. 1,5 yıl içerisinde Kepez’in çehresi değişecek.” ifadesini kullandı.
Tütüncü’nün ev ziyaretleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.


 


Benzer Haberler